Βασιλειάδη Δελίνα

Η Δελίνα Βασιλειάδη έχει συμμετάσχει σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πίνακές της συμπεριλαμβάνονται σε βιβλία Τέχνης και έργα της βρίσκονται σε συλλογές στην Ευρώπη και την Αμερική.

Επίσης έχει επιµεληθεί καλλιτεχνικά θεατρικά προγράµµατα και εκθέσεις ζωγραφικής, εικονογράφησε ένα παραµύθι του βιβλίου «Παραµυθάδες και Ζωγράφοι», ενώ για χρόνια έγραφε θεατρικές κριτικές.

Αυτή την περίοδο συνεργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη», σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου, καλλιτεχνικού διευθυντή του Κ.Θ.Β.Ε.

Προηγούμενες ατομικές εκθέσεις της έχουν πραγματοποιηθεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Σύρο. Στη Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκαν οι «Αντανακλάσεις ΙΙ» το 2008, στο Παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο, οι «Ενοράσεις» το 2007 στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο, και η έκθεση «Σχεδόν η άλλη όψη» το 2005 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής. Στην Αθήνα, είδαμε τις «Αμφισημίες» το 2006 στην Γκαλερί «ΑΡΓΩ», ενώ το 2007 στην Πινακοθήκη της Ερμπούπολης είχαν παρουσιαστεί οι «Αντανακλάσεις», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερμουπόλεια.

 

 

Έργα του καλλιτέχνη στο artshop μας

Βασιλειάδη Δελίνα
Φυλλώματα

μικτή τεχνική 60 Χ 80

Βασιλειάδη Δελίνα
Film Noir

μικτή τεχνική 90 Χ 40

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα έργα του καλλιτέχνη