Ο Γιώργος Δρίζος γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε ελεύθερες σπουδές. Ελαβε μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό . Έχει κάνει δέκα ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και έχει λάβει μέρος σε πέντε πανελλήνιες του Ζαππείου .Συμμετείχε στην έκθεση "Σύγχρονοι Έλληνες Ζωγράφοι και Χαράκτες" που οργάνωσε η Εθνική Πινακοθήκη της Αθήνας στην Κύπρο,1978. Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Έκθεση Διεθνούς Ένωσης Ελλήνων Καλλιτεχνών I.A.G.,1975.
Το 1975 τύπωσε σε λιθογραφίες σειρά από δέκα σχέδιά του με θέμα την κατοχή. Εικονογράφησε μαζί με άλλους ζωγράφους τα ημερολόγια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 1978,1979,1980,1981,1982.Συμμετείχε στην έκθεση Ελληνική τοπιογραφία 19ος-20ος αιώνας στην Εθνική Πινακοθήκη , Αθήνα 1998. Το 1980,ύστερα από επιλογή του Οργανισμού Τουρισμού της Γερμανίας και σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ ,του ανατέθηκε να φιλοτεχνήσει τρεις ακουαρέλες που διατέθηκαν σαν αφίσες στις χώρες της Ευρώπης , με σκοπό την προβολή τριών Ελληνικών νησιών (Ύδρα, Σκόπελος ,Κρήτη-Χανιά). Κατά καιρούς διετέλεσε καλλιτεχνικός σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. ΄Έργα του έχουν η Εθνική Πινακοθήκη , το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ίωνα Βορρέ, το Υπουργείο Παιδείας , η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ,η Πινακοθήκη Καλαμάτας , η, Κτηματική Τράπεζα Ελλάδος, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το Υπουργείο Γεωργίας το Υπουργείο Πολιτισμού , η Πινακοθήκη του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός , το Μουσείο Lohamei ,δημοτικές και ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα Ολλανδία, Γερμανία , Γαλλία ΗΠΑ, Ελβετία, Ισραήλ, Αγγλία, η τράπεζα EUROBANK.
Για την δουλειά του έχουν γράψει : Κλεοπάτρα Λεονταρίτου Ιστορ. Τέχνης , Στ. ΛΥΔΑΚΗΣ καθηγητής της ιστορίας και της τέχνης στο Παν. Αθηνών, Χ .Χρήστου καθηγητής της ιστορίας και τέχνης στο Παν. Αθηνών ,Γ. Ιωάννου, Ν. Αλεξίου τεχνοκριτικός, Τ. Τσιρμπίνος , Α. Δόξας τεχνοκριτικός , Π. Μακρής, Β. Παναγιωτόπουλος ,Γ. Φωκάς, Σ. Παναγιωτόπουλος τεχνοκριτικός , Κ. Κουμπέτσος, Α. Παναρέτου , P.Robinet τέως διευθυντής Γαλλικού Ινστιτούτου ,Β. Κουντουρίδης τεχνοκριτικός ,Κ. Τσιρόπουλος , Αθηνά Σχινά κριτικός και ιστορικός τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μαριλένα Κασιμάτη επιμελήτρια Εθνικής Πινακοθήκης .Επίσης η δουλειά του προβλήθηκε από το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση Δ. Στρατηγάκη, Ε. Κυπραίου , Γ.Τερέντσιο ,Μ. Καραβία Άρθρα και σχόλια για τη δουλειά του καταχωρήθηκαν στον καθημερινό και περιοδικό τύπο καθώς και στις ακόλουθες εκδόσεις Έλληνες Ζωγράφοι ,Τόμος 4ος (Μέλισσα),Ζυγός περιοδικό τέχνης, τεύχος 15-17,Σύγχρονη Ελληνική Τέχνη (ΩΡΑ) Κουρτικάκης Λεύκωμα Ελλήνων καλλιτεχνών 1979,Β. Κουντουρίδης 90΄Ελληνες Ζωγράφοι χαράκτες και γλύπτες 1991,Λεξικό Ελλήνων καλλιτεχνών εκδόσεις ΜΕΛΙΣΣΑ 1997.Β. Κουντουρίδης Περιοδικό Πειραϊκή Πατραϊκή ,τεύχη 174και 177. "Χρώματα στο ελληνικό φως" εκδόσεις Πίκουλα 1995. Εγκυκλοπαίδεια ΄Ήλιος . Λεύκωμα με έργα του με τον τίτλο Γ. ΔΡΙΖΟΥ μια ζωγραφική ματιά στην αρχιτεκτονική των Κυθήρων . Εκδόσεις "ΡΟΕΣ" ,Ελληνική Τοπογραφία ,19ος –20ος αιώνας από τις συλλογές της ΕΘΝ. ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ.